DTF spausdintuvas Xerox C400WPs-Fluo Bianco Digitale

APIE PREKĘ

Lazerinis spausdintuvas Xerox 6600WPs spausdinantis baltu toneriu ir fluorescencinėmis spalvomis.

BiancoDigitaleX4 serijos spausdintuvai skirti perkelti vaizdus ant marškinėlių, džemperių, techninių drabužių ir įvairių audinių, tokių kaip: medvilnė, šilkas, elastanas, poliesteris ir kitų. Be to, šiuo įrenginiu galima perkelti vaizdus ant standžių ar kitų rūšių medžiagų, pavyzdžiui, medžio, metalo, kartono, stiklo, keramikos, odos, odos imitacijos ir kt. Tai pat šis spausdintuvas prisitaiko prie įvairių spalvotų fonų.

Privalumai:

  • BiancoDigitale 9000X4 pernešimas leidžia perkelti ant juodų ar spalvotų audinių tik tas dalis, kuriose yra vaizdas (toneris), dėl to yra nematomas klijavimo efektas, o audinys lieka minkštas ir be aureolės.
  • Dėl baltos spalvos ir pakuotėje esančios BiancoDigitale WPs valdymo programinės įrangos RIP sistema lengvai, bet profesionaliai kontroliuoja visas maketavimo ir spalvų optimizavimo funkcijas. Tai leidžia vienu veiksmu spausdinti keturių spalvų vaizdus, pavyzdžiui, nuotraukas, brėžinius, tekstus ir t. t., ir nepriekaištingai perkelti smulkias detales bei labai plonas linijas.


Kaip veikia įrenginys žiūrėkite vaizdo medžiagoje 

GAMINTOJO INFORMACIJA

BrochureC400FluoA4_web2019_compressed Atsisiųsti

Prekės

Spalvinis plačiaformatis latekso spausdintuvas RICOH Pro L5100e serija

RICOH Pro L5160e ir RICOH Pro L5130e išplėstos gamos lateksinius didelio formato spausdintuvus įtraukus oranžinį ir žalią rašalą, galima tiksliai atkartoti Pantone ir prekės ženklo spalvas. Šie spausdintuvai, kuriuose įrengtos trys pakopinės Ricoh spausdinimo galvutės, gali pasigirti 46,7 kv./m greičiu ir automatinio valymo funkcija, užtikrinančia maksimalų mašinos tarnavimo laiką.

Daugiau

Etikečių pjaustymo lazeris SEI laser Labelmaster

SEI laser Labelmaster – greičiausia, išmaniausia ir profesionaliausia lazerinė lipdukų/etikečių pjaustymo mašina. Lazerinės pjaustymo staklės skirtos nedidelių etikečių partijų spausdinimui „roll-to-roll“ principu. „Labelmaster” galima įsigyti dviejų konfigūracijų, kad būtų galima apdoroti iki 350 mm ir iki 600 mm pločio ritinius.

Daugiau

Lakavimo įranga Morgana DigiCoater Pro 400 (UV / LED)

UV lakavimo įrenginys – skaidriu arba matiniu UV laku padengia spausdintą produkciją. Šis lakavimo aparatas yra nekenksmingas aplinkai ir pasižymi unikaliu džiovinimo procesu, todėl suteikia spaudai pridėtinės vertės už žemesnę kainą, nei tradicinis laminavimo metodas. UV lakas yra ekologiškesnė alternatyva laminavimui, nes gamybos procese beveik nesusidaro atliekų. Skirtingai nei laminuotos medžiagos, kurios paprastai turėtų būti laikomos kaip plastiko atliekos, UV laku dengtos medžiagos gali būti išmetamos arba perdirbamos kaip įprastas spausdintas popierius.

Daugiau

Rašalinis popieriaus ir gofro kartono spausdintuvas Gekon BM300

Gekon BM300 – naujas revoliucinis tiesioginės skaitmeninės spaudos ant popieriaus ir gofro kartono spausdintuvas, pasižymintis labai dideliu spausdinimo greičiu. Šis skaitmeninis spausdintuvas su HP FI-1000 spausdinimo varikliu puikiai tinka spausdinti ant kartono, maišelių, vokų ir kitų rašalui imlių medžiagų.

Daugiau

SUSISIEKITE

Produktu/servisu/sekmes forma

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Sutinku, kad UAB “Biznio mašinų kompanija“ tvarkytų mano pateiktus asmens duomenis atsakymo į užklausą pateikimo tikslu

  • Susipažinau su UAB „Biznio mašinų kompanija“ pateikta privatumo politika

Loading...
Cookie Settings