Bukletų formavimo įranga Morgana SquareFold Trimmer

APIE PREKĘ

Morgana SquareFold Trimmer – tai 2 funkcijų bukletų ir katalogų apdailos modulis. Per vieną ciklą jau susegtam ir sulenktam bukletui suformuojama taisyklinga stačiakampė nugarėlė ir trimeriu nupjaunamas priekinis gaminio kraštas. Operatoriui pasirinkus reikiamą formatą su SquareFold Trimmer papildomai galima nupjauti viršutinį bei apatinį bukleto kraštus – tripeilio funkcija (atliekama pakartotinai). Modulis gali veikti nepriklausomai, arba gali būti jungiamas prie kitų automatinių bukletų gamybos įrengimų.

Pagrindinės savybės:

  • Bukleto nugarėlės formavimas
  • Gaminio krašto pjovimas (Trimmer finkcija)
  • Kompaktiškas ir lengvai valdomas
  • Gali būti naudojamas Offline ir Inline režimais

GAMINTOJO INFORMACIJA

Morgana-SquareFold Trim Module Atsisiųsti

TECHNINIAI DUOMENYS

Min. popieriaus storis 63gsm
Maks. popieriaus storis 350gsm
Maks. bukleto storis iki 200 psl.
Minimalus formatas 148,5 x 105 mm
Maksimalus formatas 320 x 310 mm

Prekės

Bukletų segimo įranga Morgana PowerSquare 160

Tai atviros platformos nauja modulinė bukletų gamybos sistema, pritaikoma pagal specifinius klientų poreikius. Nuo rankinio padavimo sistema gali būti komplektuojama iki pilnai automatinės, pradedant didelės talpos popieriaus padavimo stalčiais ir užbaigiant šoniniais pjovimo peiliais su bukleto nugarėlės formavimu. Su PowerSquare™ 160 galima segti visus standartinius ir A4 „Landscape“ formatų bukletus.

Daugiau

Automatinė pjaustymo įranga SinaJet 0906-MT

Automatinis pjaustymo stalas su pjovimo, bigavimo, perforavimo, ploteriavimo įrankiais, komplektuojamas su spaudos žymių nuskaitymo kamera, automatiniu konvejerio mechanizmu ir automatiniu popieriaus padavimo moduliu. Sinajet gali vienu metu daryti įvairius darbus, programinė įranga pati pasirenka tinkamą brėžinį, kamerai nuskaičius paduodamą produkciją QR kodo pagalba.

Daugiau

Automatinė skaitmeninė pjaustyklė SinaJet DF1007-MT

DF 1007-MT  yra automatinis skaitmeninis ploteris su bigavimo velenu.  Veleno galvutės judėjimo greitis siekia iki 1500 mm/s.

Įrenginys skirtas pjautyti bei karpyti lapus. Šia mašina rekomenduojama pjaustyti, karpyti ir biguoti bet kokias formas. Jis naudojamas prototipams kurti ir nedidelės apimties kartoninėms ir popierinėms pakuotėms gaminti, etiketėms, dėžutėms, aplankams, kvietimams ir kt. pjaustyti.

Daugiau

Folijavimo ir laminavimo sistema Morgana ColorFlare CF2500

„Morgana ColorFlare CF2500“ – tai universalus automatinis padavimo sprendimas, skirtas ir laminavimui, ir folijavimui. Dėl unikalios alyvos ritinėlių šildymo sistemos, užtikrinančios pastovią temperatūrą, pagerėja laminavimo rezultatai ir sumažėja energijos sąnaudos.

 

Daugiau

SUSISIEKITE

Produktu/servisu/sekmes forma

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Sutinku, kad UAB “Biznio mašinų kompanija“ tvarkytų mano pateiktus asmens duomenis atsakymo į užklausą pateikimo tikslu

  • Susipažinau su UAB „Biznio mašinų kompanija“ pateikta privatumo politika

Loading...
Cookie Settings