Skaitmeninis pjaustymo stalas Morgana FB1175

APIE PREKĘ

„ColorCut” plokščiojo pjovimo įrenginių serija apibrėžia naują pramonės standartą. „ColorCut” serija puikiai tinka nedideliam ir vidutiniam dvimačių ir trimačių gaminių tiražui gaminti, todėl siūlomi įvairūs aparatai, tinkantys praktiškai bet kokios formos spaudiniams pjaustyti ir biguoti – nuo kartoninių pakuočių aukštos klasės gaminiams ir apsauginių kartoninių dėžučių iki sintetinių gaminių prekybos vietose ir lipnių etikečių su „kiss-cut” pjaustymu. Dėl galimybės skaitmeniniu būdu gaminti pavienius gaminius pagal poreikį „ColorCut” taip pat puikiai tinka prototipams gaminti.

Nesvarbu, ar gaminate 2D prekybos vietas ir etiketes, ar 3D pakuotes ir ekspozicijas – „ColorCut” plokščiojo pjovimo stalai dirbs be vargo ir pagal poreikį.

Pagrindinės įrenginio sąvybės:

  • Gamyba pagal poreikį. Tipišką SRA3 lakštą supjausto vos per 30-60 sekundžių. Todėl naudotojai gali lengvai ir nebrangiai gaminti vos vieną ar net 1000 lapų per dieną.
  • Vakuuminis prispaudimo stalas. Lakštai saugiai laikomi ant žalio savaime išsilyginančio arba aukščiausios kokybės pilko veltinio pjovimo kilimėlio, kurį sukuria galingo išcentrinio oro siurblio sukuriamas vakuumas. Siurbimas eina per perforuotą laikymo stalą ir kilimėlį, todėl lakštai lieka lygūs ir saugūs.
  • Užduoties jutikliai. Tobulą atspausdintų lapų registraciją prie norimos pjovimo linijos užtikrina optinis jutiklis arba CCD kamera, kuri nuskaito puslapių žymes ir brūkšninį / QR kodą (žr. programinės įrangos skyrių) ir leidžia dvigubai įrankių galvutei sekti nubrėžtų vektorinių linijų kelią.
  • Gamybos produktyvumas. Ant pjovimo kilimėlio galima dėti kelis lapus, o valdymo nustatymuose nustačius „paketinį našumą”, „ColorCut” pradės dirbti su kiekvienu lapu paeiliui – taip dar labiau padidins našumą.
  • Dviejų įrankių pjovimo galvutė. „ColorCut” plokščiosios pjaustyklės, kurių slėgis yra bent du kartus didesnis nei kitų šios klasės modelių, naudoja dvigubo įrankio galvutę, kurioje abu įrankiai veikia nepriklausomai vienas nuo kito, atlikdami visas funkcijas, todėl sutrumpėja darbo laikas ir padidėja našumas. Bigavimo įrankis yra dvipusis, todėl pagal poreikį galima rinktis platų arba siaurą bigavimą.


Plačiau apie įrenginį žiūrėkite vaizdo medžiagoje

GAMINTOJO INFORMACIJA

INTEC-offset-gate-fold-LR_compressed Atsisiųsti

Prekės

Automatinė skaitmeninė pjaustyklė SinaJet DF0912-MT

DF 0912-MT  yra automatinis skaitmeninis ploteris su bigavimo velenu.  Veleno galvutės judėjimo greitis siekia iki 1500 mm/s.

Įrenginys skirtas pjautyti bei karpyti lapus. Šia mašina rekomenduojama pjaustyti, karpyti ir biguoti bet kokias formas. Jis naudojamas prototipams kurti ir nedidelės apimties kartoninėms ir popierinėms pakuotėms gaminti, etiketėms, dėžutėms, aplankams, kvietimams ir kt. pjaustyti.

Daugiau

Lipdukų ploteris Vulcan SC-350

Puikus pasirinkimas spausdinantiems lipdukus A3/A4 formatu skaitmeniniais spausdintuvais. Įranga turi unikalią automatinę lapų paėmimo sistemą ir integruotą optinę akį, kuri nuskaito visus lapo kampus per mažiau nei 3 sekundes! Galima dirbti naudojant QR kodus ir vienu metu ploteriuoti skirtingų užsakymų lipdukus.

Daugiau

Lipdukų pjaustyklė Morgana LC600

Naujoji „ColorCut LC600” skaitmeninė lakštinių etikečių pjaustyklė sukurta taip, kad skaitmeninės spaudos produkcijos vartotojams būtų galima automatiškai pjaustyti lakštines etiketes be jokių štampų ar sąrankos išlaidų. LC600 skirtas užimtiems spaudos skyriams, norintiems visiškai be priežiūros pjaustyti etiketes, jis sujungia patikimą etikečių lapų padavimą ir momentinę užduočių paieškos sistemą – tai leidžia be vargo, bet tiksliai ir žaibišku greičiu pjaustyti etiketes.

Daugiau

Automatinė pjaustymo įranga Valiani Omnia

Automatinis pjaustymo stalas su pjovimo, bigavimo, perforavimo, ploteriavimo įrankiais. Valiani Omnia komplektuojamas su spaudos žymių nuskaitymo kamera, automatiniu konvejerio mechanizmu ir automatiniu medžiagos padavimo moduliu. Omnia gali vienų metu apdoroti įvairius darbus, programinė įranga pati pasirenka tinkamą brėžinį kamerai nuskaičius paduodamą produkciją QR kodo pagalba.
Daugiau

SUSISIEKITE

Produktu/servisu/sekmes forma

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Sutinku, kad UAB “Biznio mašinų kompanija“ tvarkytų mano pateiktus asmens duomenis atsakymo į užklausą pateikimo tikslu

  • Susipažinau su UAB „Biznio mašinų kompanija“ pateikta privatumo politika

Loading...
Cookie Settings