DTF spausdintuvas Xerox C400WPs Bianco Digitale

APIE PREKĘ

Lazerinis spausdintuvas, spausdinantis baltu toneriu ir standartinėmis CMYK spalvomis.

BiancoDigitaleX4 serijos spausdintuvai skirti perkelti vaizdus ant marškinėlių, džemperių, techninių drabužių ir įvairių audinių, tokių kaip: medvilnė, šilkas, elastanas, poliesteris ir kitų. Be to, šiuo įrenginiu galima perkelti vaizdus ant standžių ar kitų rūšių medžiagų, pavyzdžiui, medžio, metalo, kartono, stiklo, keramikos, odos, odos imitacijos ir kt. Tai pat šis spausdintuvas prisitaiko prie įvairių spalvotų fonų.

Privalumai:

  • BiancoDigitale 9000X4 pernešimas leidžia perkelti ant juodų ar spalvotų audinių tik tas dalis, kuriose yra vaizdas (toneris), dėl to yra nematomas klijavimo efektas, o audinys lieka minkštas ir be aureolės.
  • Dėl baltos spalvos ir pakuotėje esančios BiancoDigitale WPs valdymo programinės įrangos RIP sistema lengvai, bet profesionaliai kontroliuoja visas maketavimo ir spalvų optimizavimo funkcijas. Tai leidžia vienu veiksmu spausdinti keturių spalvų vaizdus, pavyzdžiui, nuotraukas, brėžinius, tekstus ir t. t., ir nepriekaištingai perkelti smulkias detales bei labai plonas linijas.


Kaip veikia įrenginys žiūrėkite vaizdo medžiagoje 

GAMINTOJO INFORMACIJA

Techniniai duomenys (EN) Atsisiųsti

Prekės

Automatinė pjaustymo įranga SinaJet 0906-MT

Automatinis pjaustymo stalas su pjovimo, bigavimo, perforavimo, ploteriavimo įrankiais, komplektuojamas su spaudos žymių nuskaitymo kamera, automatiniu konvejerio mechanizmu ir automatiniu popieriaus padavimo moduliu. Sinajet gali vienu metu daryti įvairius darbus, programinė įranga pati pasirenka tinkamą brėžinį, kamerai nuskaičius paduodamą produkciją QR kodo pagalba.

Daugiau

Ruloninis laminatorius Matrix MX-370/MX-530

Populiarus tarp skaitmeninės spaudos gamintojų, UK kompanijos Vivid pusiau automatinis laminatorius. Klientai gali rinktis iš dviejų skirtingų pločių, 370mm arba 530mm. Laminatoriai gali būti komplektuojami su pneumatiniu veleno prispaudimu, folijavimo, dvipusio laminavimo ir automatinio popieriaus padavimo priedais.

Daugiau

Kirtimo įranga Morgana RDC – Rotary Die Cutter

Morgana RDC – kompaktiška cilindrinė kirtimo įranga. Pritaikoma ir mažiems, ir taip pat ofsetiniams tiražams. Keičiama lanksčia metaline forma gaminius galima kirsti, biguoti, perforuoti ir atlikti ploteriavimo darbus – „Kiss cut“ vienu ciklu. Įranga turi automatinę atliekų atskyrimu funkciją, ant konverio juostos surenkama pilnai iškirsta produkcija, jau paruošta pakavimui.

Daugiau

Bukletų segimo įranga Morgana BM4000

Modulinio bukletų gaminimo įrenginio konstrukcija pritaikoma pagal jūsų naudojimo poreikius. „Morgana BM4000“ – tai modulinis sprendimas, skirtas didelėms ir mažoms spaudos įmonėms bei komercinės spaudos paslaugų teikėjams. Vartotojai gali rinktis iš daugybės ekonomiškai efektyvių parinkčių, atitinkančių jų produkcijos reikalavimus. Įrenginyje įdiegta daugybė unikalių technologijų, kurių dėka pagamintų bukletų kokybė atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus. „Morgana BM4000“ įrenginys pritaikytas dirbti su įvairių rūšių popieriumi iki 350 gsm.

Daugiau

SUSISIEKITE

Produktu/servisu/sekmes forma

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Sutinku, kad UAB “Biznio mašinų kompanija“ tvarkytų mano pateiktus asmens duomenis atsakymo į užklausą pateikimo tikslu

  • Susipažinau su UAB „Biznio mašinų kompanija“ pateikta privatumo politika

Loading...
Cookie Settings